Openingstijden

Schooltijden
Een omgeving waarin je je draai hebt gevonden, heeft duidelijk z’n uitwerking op je leerresultaat. Voel je je thuis en heb je het naar je zin, dan leer je met plezier en krijg je de stof sneller onder de knie. Wat daarbij het beste werkt is een structuur van rust en regelmaat. Op onze school geldt een vijf gelijke dagen model, waarbij elke lesdag van 8.30 uur tot 14.00 uur duurt.

Pauze
De ochtendpauze is van 10.00 uur tot 10.15 uur. Van 12.00 uur tot 12.30 uur eten de kinderen gezamenlijk zoveel mogelijk buiten met hun leerkrachten. Er is ook tijd om buiten te spelen. Kleuters spelen aansluitend om 12.30 uur buiten, zo hebben ze een half uur om te eten.

Alle kinderen en leerkrachten eten tussen de middag gezamenlijk in het buitenlokaal of het atrium. Alleen bij slecht weer eten we gezamenlijk in de hal van de school. Deze overblijf is gratis. Uw kind neemt eten en drinken mee voor in de pauze en voor tussen de middag. De Meidoorn is een gezonde school, houdt u hiermee rekening bij uw keuze voor het meegeven van eten en drinken voor uw kind. Op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag eten en drinken de kinderen een gezond zelf meegebracht tussendoortje (groente of fruit). Op maandag is de keuze vrij, maar prefereren wij nog steeds gezonde voeding.