Meidoornmarkt op 10 juli

Op maandag 10 juli toveren de kinderen van Omnis KIndcentrum de Meidoorn in Nisse het schoolplein om tot een heuse Meidoornmarkt. Van 17.00 uur tot 19.00 uur staat de avond in het teken van spel, plezier en bovenal: Stichting Kinderen Kankervrij! De leerlingen van de Meidoorn hebben dit goede doel zelf gekozen. Met verschillende festiviteiten, hapjes en drankjes, zamelen de kinderen geld in voor KiKa. En ze nodigen iedereen uit om de Meidoornmarkt te bezoeken.

Van terras tot marktkramen en een loterij met kans op een rondvlucht voor twee!
Omnis Kindcentrum de Meidoorn garandeert lachende gezichten bij jong en oud. Deze avond is er op het schoolplein een sfeervol terras te vinden waar je volop geniet van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes. Ook zijn er kraampjes aanwezig met zelfgemaakte spullen en sieraden en tweedehands speelgoed. Er is zelfs een ‘tattooeerder’ aanwezig die plaktattoos plakt! En wil je ervaren hoe het voelt om letterlijk met je hoofd in de wolken te zijn? Doe dan mee aan de loterij en maak kans op een rondvlucht voor 2 personen. Daarnaast is er nog veel meer te beleven voor kinderen als voor ‘grote mensen’.

De opbrengst gaat volledig naar Stichting Kinderen Kankervrij
Het geld dat tijdens de Meidoornmarkt wordt ingezameld, gaat naar stichting KiKa. Een goed doel dat zich inzet voor het onderzoek naar kinderkanker en het verbeteren van de behandelingen.
Door dit evenement te bezoeken, draag je bij aan het helpen van zieke kinderen en het ondersteunen van hun families. Naast het geld dat de kinderen inzamelen tijdens het evenement, hebben ze zelf ook spullen verkocht. Ook hiervan gaat de opbrengt naar KiKa. Op donderdag 13 juli om 13.00 uur komen een vrijwilliger van KiKa en de KiKa-beer naar de school om de cheque in ontvangst te nemen. Hierbij zijn ook de kinderen zelf en hun ouders aanwezig. 

Omnis nodigt ouders, buurtbewoners en belangstellenden uit om de Meidoornmarkt te bezoeken.

Datum: maandag 10 juli
Tijd:       17.00 – 19.00 uur
Plaats:  Schoolplein Omnisschool de Meidoorn, Diaconielaan 6, Nisse