Vacature onderwijsassistent

Voor ondersteuning van de leerkracht in de klas zijn we voor het schooljaar 2023/2024 op zoek naar een onderwijsassistent voor 24 uur per week (0,6 wtf).
Goed om te weten: Je hebt uitzicht op meer uren in de toekomst, mogelijk in combinatie met andere scholen. Aanvullend is er de mogelijkheid om je werkzaamheden te combineren met ons naschoolse aanbod Talent voor de Toekomst.
De Meidoorn werkt nauw samen met kinderopvang Windekind.

Ben jij enthousiast en ondernemend en op zoek naar een nieuwe uitdaging als onderwijsassistent? We zien jouw sollicitatie of vragen graag tegemoet!

Wat bieden wij jou:

  • Een organisatie die op het gebied van onderwijs en kinderopvang continu in ontwikkeling is en daarbij midden in de maatschappij staat.
  • Een werkplek waar je samenwerkt met collega’s in het onderwijs en de kinderopvang aan de ontwikkeling van de kinderen met hulp van bewezen en vernieuwende onderwijsmethodes.
  • Een werkplek waarin volop ruimte is om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Een onderwijsassistent bij Omnis:

  • Heeft affiniteit met combinatiegroepen en vernieuwende onderwijsmethodes.
  • Heeft affiniteit met de doorgaande leerlijn en Integrale Kindcentra (IKC).
  • Is proactief en ondernemend.
  • Is altijd nieuwsgierig naar mogelijkheden voor ondersteuning van kindontwikkeling.

Neem contact op!
Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van deze vacature?
Heb je vragen en wil je meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met directie, Mariëlle Redert via m.redert@omnisscholen.nl of Saskia Delies via s.delies@omnisscholen.nl.
We kijken uit naar jouw sollicitatie en we zien je sollicitatiebrief met CV graag vóór 30 juni as. per mail tegemoet. Deze mag je sturen naar pz@omnisscholen.nl.